Näitä ja  "rimpsuluita" tarvitset.

 

1 rosmariinin oksa (hienoksi hakattuna, nypin lehdet en vartta)

1 dl appelsiini tuoremehua

1/2dl ketchuppia

1tl cayennepippiria

1tl papikajauhetta

1rkl soijakastiketta

1rkl hunajaa

pippuria myllystä (n.tl:n verran)

n.600g rimpsuluita luita

sekoitetaan ainekset," kylkiluut" kiehautetaan n.10min kevyesti suolalla maustetussa vedessä( blanseerataan) sen jälkeen ne kastetaan kylmässä vedessä ja talouspaperin päälle kuivumaan.Sivellään marinadilla, annetaan vähintään 2-3 tuntia vetäytyä.Grillataan keskilämmöllä, välillä voidellaan.

Maku lähentelee meidän mielestä amerikkalaisia Spareribsin makua, jos et tykkää kovin voimakkaasta laita cayennepippuria vähemmän.

Tässä kuva valmiista, meinasi unohtua ottaa kuva viimeinen pala isännän lautasella ; )