Eilen vietettiin Isänpäivää!IMG_2010-normal.jpg

 

Ja sehän oli selvääkin selvempi et pihviä pitää olla, ei ollut vaikea suunnitella ruokalistaa.Ensin  pöytä katettiin kauniiksi, servetit, pihviveitset ja -haarukat, ja jokaiselle pippuri erikoisuus.

 

IMG_2032-normal.jpg

Näillä laitteilla meijän veitset pysyy hyvässä terässä ja tyttökin toi omansa tänään terotettavaksi Kuvassa kyllä näyttää olevan vain yksi seitsi jota käytin tänään. :)

 

 

IMG_2017-normal.jpg

 

 

 

IMG_2025-normal.jpg

Vielä omasta puutarhasta löytyi nämä.

 

 

IMG_2034-normal.jpg

Tässä pihvit just valmiit medium,osa on myös medium - , en mausta pihvejä kuin tuoreella pippuriseoksella suoraan huhmarista. Laitan jokaiselle erikospippuriseoksen, jota voi oman maun mukaan laittaa.

 

 

IMG_2015-normal.jpg

 

Ja broiskut meille "nirppanokille" :)

 

 

IMG_2021-normal.jpg

 

Ja aivan erinomista parsaa, olin pakastanut vakum pakattuna ja oli kuin tuoretta, ja tietty bernaiskastiketta oli seurana. Nami, nami!

 

IMG_2028-normal.jpgOman maan vihanneksia, olen ennen pakastamista vain muutaman minuutin keittänyt et entsyymien toiminta loppuu ja nopeasti kylmäksi ja pakkaseen.  Öljyä ja  valkosipulia sekä vihannekset  pannulle ja parmesaania niskaan ja hyvää tulee!

 

Tällä lailla  oli meidän Isänpäivä tehty ja jälkkärinä ihanaiset mokkapalat koristeltu haselnuss krokanteilla niistä en kerenny ottaa kuvaa. Ne oli nami,nami!

Tämä on meidän joka viikonloppuinen" perhe päivällinen" ja tällä kertaa juhlittiin Papaa!