IMG_2179-normal.jpg

 

 

Viikonloppu se oli ja kohta jo meni. :( Perjantaina minä olin niin joulupaketin lumoissa ja näpyttelin koneella.Onneksi on niin taitava mies, joka loihti meille iltapalan.

IMG_2088-normal.jpgTuoretta oliivipatonkia, mozzarellaa, tomatteja ja oliiveja. Ja kynttilätkin löyty pöydältä.  :) Kaikki oli kauniisti katettukin. Tämä viikonloppu alkoi tosi kivasti.

Lauvantaina oli sitten minun vuoro loihtia meille jotakin. Hyvän aamupalan jälkeen, sain olla yksin kotona.Rakas mieheni meni viettämään laatuaikaa tyttäremme kanssa eli jouluostoksille tai pääasia tasi olla uusi kamera tytölle.

Päätin siivota, pestä pyykkiä, ja tuulettaa petivaatteet ja vaihtaa lakanat. Siinä sitä vähäksi aikaa töitä.

Mutta minä niin suuren sydämmen omistava ja toisia aina ajatteleva, katoin meijän koiruutta silmiin, ja koiran ilme oli" et entä mie" Siinä kohtaan sydämmeni suli <3. Ensin pitkä lenkki metsässä lähes kaksi tuntia vierähti. Me nautittiin, ilmakin oli ihana.

Kas kummaa työt ei ollutkaan karanneet ;) sain kun sainkin tehtyä kaikki. Ja loihdin vielä meille pizzaa ja taaskin kynttilän valossa se syötiin.

 

IMG_2135-normal.jpg

Ja oli nami,nami.

 

IMG_2117-normal.jpg

<3

Ja sunnuntai meni vähän samaa rataa eli aamupalan jälkee esivalmistelin päivällista koko porukalle eli tyttö, vävykokelas ja isoäiti tulivat joka viikonloppuselle vierailulle.

Ja tänään pöytä oli taas täysi kaikkea herkkua.Tein pitkästä aikaan ihanaa purjopaistosta, risottoa, ranskalaisia, sisäfile pihvejä, possun medaljongit, parsaa ja kasviksia sekä suppilovahveroja. Jälkiruoka oli tänään herkullisia donitseja ala`tytär.

 

IMG_2289-normal.jpg

Purjopaitos valmiina.

 

IMG_2290-normal.jpg

Tässä isännän annos pihviä suppilovahveroilla,purjopaistosta, parsaa, bernaiskastiketta ja ranskalaisia.

IMG_2286-normal.jpg

Tämän päivän metsälenkin antimia.

Ja tällä kertaa donitseja jäi joten sain kuvankin otettua. ;)

 

IMG_2298-normal.jpgNe oli taas niin suussasulavia nami,nami.

Ja päivän päätteeksi vielä kynttilät palamaan.

 

IMG_2294-normal.jpg

 Tämä viikonloppu oli niin tasapainonen kaikki oli kahdallaan, yhdellä sanalla rentouttava!