Oli niin kiva loma, mutta kotiin on myös mentävä :( Auto oli kattoa myöten täysi, kun oli vähän viiniä, olutta, sisustusjuttuja sekä tytölle ja vävypojalle vaatteita, kenkiä sekä kaikkia ihania herkkuja mitä me ei täältä Suomesta saada.

Menomatka alkoi supermarketti Globuksesta ja ostettiin vielä mitä autoon mahtuu ;) Äitinä minä mietin tietenkii, mitä miun Suvi-tyttö haluaisi, tai oikeastaan mitä hän kaipaa omasta kotimaastaan. Müllermilch,  Wienerwurst, Americaner ja lista on loppumaton.

Kaikkea ei voi tuoda vaikka haluaisi, ensi kerralla lisää.

Aamulla hyvän aamupalan jälkeen tuli hotellin omistaja antoi meille hienon punaviinipullon "matkaevääksi". Se jos mikä lämmittää mieltä. Tällänen ystävällisyys on jo aiemmin useilla reissulla tapahtunut, esim. keväällä Münchenissä kun jouduimme lähtemään ennen aamupalaa. Meitä odotti silloin muovipussi ja henkilökunta pyysi vielä anteeksi kun ei ollut "hotellinpussia". Pussi oli täysi: oli hedelmät, jukurtit, 4 kpl täytettyjä sämpylöitä, pari suklaapatukkaa sekä kaksi pulloa vettä. Ei huono vai mitä? :))

Lomareissun surullinen osa oli lähteä kotiin :(

Laivaan ostettiin niin kuin aina herkkuja ja meillä oli ns. picknick kori mukana.

IMG_1045-normal.jpg

Nami, nami <3 <3 <3

Laivamatka meni rennosti, aamulla nukuttiin pitkään ja nautittiin meri-ilmasta.

IMG_6653-normal.jpg

Ja tällänen lasti tuotiin kotia päin, mikä vähä mietityttää koska mennessä oli vain 2/3 tästä määrästä. Eli vienti ei taida vetää ;)

IMG_1051-normal.jpg

Tervetulleeksi toivottivat Helsinkiin :)

IMG_6655-normal.jpg

Se oli tämä reissu seuraavaa odotellessa.