Kokeilin jotain uutta kesäkurpitsasta, ja osoittautuikin todella hyväksi.

-halkasin kesäkurpitsat, kaiversin vähän sisusta jonka otin talteen

-tonnikalaa, loraus kermaa, mausteita (pippuria,pizzamaustetta)

-päälle parmesaania

-käytin ensin kurpitsoita pannulla öljyssä muutaman minuutin

-täytin veneet ja parmesaani päälle ja uuniin n.20-30 min 175-200 astetta

Laitoin tarjolle kasvispedille( mangolia,tomaattia,sipulia ja mausteena provencale yrttiä).

IMG_1530-normal.jpg

Ja lisäksi oli vihreäsalaatti, linssisalaatti,uudet perunat ja grillistä lihat jokaiselle jotakin :)

Niin omavaraistakin suurin osa raaka-aineista omasta maasta :)

 

Piti sitä vielä iltapalastakin laittaa, tein kolmioleivät oliivien kera ja hyvien sellaisten suoraan saksasta <3

 

 

IMG_1547-normal.jpg

Kuumaa oli piti vilvotella , koiruuksien kanssa

 

IMG_1543-normal.jpg

Tässä meidän tai tytön uusi koiruus 13 viikkonen.Tutustui huvimajaan.

 

 

IMG_1499-normal.jpg

 

IMG_7005-normal.jpg