Viime viikolla tuli välillä hyviäkin uutisia eli oikeassa polvessa ei ole kulumaa jee! Mut en ymmärrä mikä siin sit on. Olkoo nyt sit mitä vaan mut pääasia et ei kaikki nivelet sentään ole vaihtolistalla ;).Fysiatri soitti  ja ilmoitti ilouutisen ;)

Olen nyt 31.3.2015 saakka sairauslomalla, sain fysiatrilta lähetteen fysioterapiaan ja kohta kuukausi on kulunut.  Kuulemma parin kuukauden jonot. Et sillai.

En malttanut odottaa menin yksityiselle ja nyt käyty kolme kertaa.  Ei mitään apua päinvastoin viimekerran jälkee ajattelin et just kuolen. Olin käsittelyn jälkeen sellaisessa nikama-tuolissa eli pää alaspäin n.20%- Roikuin siinä noin 10 min ja tuntui ihan hyvältä, tyttö tuli hakemaan ja kävelin parkkipaikalle OK. Autoon meno siinä tuli ensimmäinen puukon isku. Pieni kierto rankaan ja sellanen vihlasu,pisto en osaa kuvata mikä. Mut hengitys lamaantui ja kesti muutamia sekuntteja et sain itteni istumaan ja kivut oli pois. Näitä tuli illan mittaan useampia ja miehän olin kun rautakanki niin jännittynyt.

Nyt vartun sitä lähetettä ja teen kotona mitä pystyn. Päivä kerrallaan mennää joku päivä on kuin uuden alku ja toinen taas lyö ja kovasti maahan :(

Pääasia et mennää kevättä kohti ja ollaan hengissä ;)

Muutama kuva piristämään <3 <3 <3

P2160160.jpg

Pumi ja käppänä kilpasilla.

P2120058.jpg

Takapihalta löyty vielä puolukkaa ,nami.

P2110113.jpg

Käppänä tangoa <3

P2180049.jpg

Niin tuulista et korvat lentää mihin sattuu ja näyttää kielikin lentävän.