Oli vähän pelko jos en pääsekkään matkaan kun tuo ranka on ollut niin hankala, mut mitä siin on eroo olenko kotona vai hotellissa ;)

Turhaan pohdin asiaa, oisin säästynyt siltäkin murheelta. Se on niin vaikea muuttua, kun on tällänen pessimisti. Tosin luin vasta ja telkkarista oli dokumentti et omaa pessimissisyyttään voin muuttaa parempaan suuntaan. Dokumentissa oli paljonkin hyvää asiaa. Minä alan kokeilemaan yhtä  meditointia, 10 min päivässä ei tarkoita päikkäreitä ;) katotaan sitte 7 viikon jälkeen millainen optimisti meikäläisestä on tullut :)

 

Tosiaan lomareissu meni hienosti, mitä nyt kaksi yötä meni istuen sängyn laidalla. Niska ei antanut nukkua, tuli varmaan nostettua jotain painavaa en tiedä mikä oli!?

Lensimme ensin Frankfurttiin ja sieltä junalla Kölniin, jossa vietimme koko viikon museoista, nähtävyyksistä ja hyvästä ruuasta nauttien. Tuntui tosiaan lomalta ja tuntui et korvien välikin kirkastui ;) sieltä Wormsiin Frankfurtin kautta , jossa tyttömme liittyi matkaan.Wormsissa pari päivää shoppailttiin ja viimeinen ilta juhlittiin synttäreitä miehen siskon perheen kanssa entisillä kotikonnuilla Bobenheim-Roxheim.

P3060294.jpg

Ravintola oli Altrhein rannalla Seehotel Bader

P3060312.jpg

Tässä kuvia herkuista joita syötiin.

P3060331.jpg

Scampia ja tagliatelleä ja ala kuvassa seessamihärkää lisukkeineen.

P3060330.jpg

Mango kohtaa suklaan.Mangoa eri muodoissa ja suklaakastike, -jäätelö ja -brulée.

P3060337.jpg

Tämä jälkiruoka oli lisäke vanilijajäätelö ja kirsikkakastike jälkiruualle  Creme brulée, jota ei näy kuvassa ;)

P3060343.jpg

Matka junalla Kölniin oli vain alle tunnin.  Junalla on paljon mukavampi matkustaa on tilaa enemmän ja meikäläiselle se on parempi.

IMG_8384.jpg

Junan vauhti oli liki 300 km/h

Oli tosi rentouttava matka <3